Over PB Mediation in Roosendaal

In 2013 is PB Mediation in Roosendaal opgericht door Paulien Boehlé, die besloot om na de opleiding Mediation als zelfstandig mediator te starten. PB Mediation begon met het aanbieden van echtscheidingsbemiddeling, maar inmiddels wordt mediation op steeds meer gebieden als een waardevol middel gezien. In relaties, maar ook op de werkvloer. Daarom biedt PB Mediation tevens familie mediation en arbeidsmediation aan. Sinds 2018 heeft mediator Erika Konings zich bij PB Mediation gevoegd als waardevol teamlid.


Echtscheidingsbemiddeling

Naar elkaar luisteren, er samen uit komen en goede afspraken maken, dat is het doel van echtscheidingsbemiddeling. Een scheiding is voor niemand leuk, maar doordat PB Mediation zich niet richt op de schuldvraag maar op de vraag ‘hoe nu verder?’ Biedt het beide partners weer toekomstperspectief. Bovendien vormen eventuele kinderen altijd het uitgangspunt, want zij hebben boven alles een stabiele thuisbasis nodig. 


Familie mediation

Een ruzie in de familie, problemen in de relatie of spanningen in het nieuwe (samengestelde) gezin. Het zijn allemaal voorbeelden van conflicten waar familie mediation kan bijdragen aan de oplossing. Er is sprake van verschillende karakters, achtergronden of normen en waarden en dat kan wel eens voor wrijving zorgen. Soms ligt de oorzaak van het conflict dieper of ergens anders dan hij in eerste instantie lijkt. PB Mediation in Roosendaal helpt door middel van familie mediation de echte pijnpunten bloot te leggen, door hier aan te werken kunnen er stappen gezet worden. 


Arbeidsmediation

Bij conflicten, spanningen en andere problemen op de werkvloer wordt arbeidsmediation ingezet door PB Mediation Roosendaal. Arbeidsmediation kan betrekking hebben op de relatie tussen werkgever en werknemer, maar ook tussen collega’s en leidinggevenden onderling. Tijdig een mediator inschakelen helpt grotere conflicten voorkomen en het brengt weer rust en sfeer op de werkvloer. Dit kan bovendien een positieve invloed op het ziekteverzuim binnen de organisatie hebben.De kwaliteit van mediation

PB Mediation is aangesloten bij diverse organisaties die de kwaliteit van mediators waarborgen, zoals de Mediators Vereniging en MFN.


Wil je meer weten over PB Mediation en wat we kunnen betekenen op het gebied van familie-, echtscheidings- of arbeidsmediation? Neem vrijblijvend contact op, bel direct naar 06 272 36 250 of mail naar info@pbmediation.nl.

Over Paulien Boehlé

Wanneer jullie tegenover een mediator zitten, is het belangrijk dat je deze vertrouwt en je op je gemak voelt. Hiervoor is wederzijdse openheid en toegankelijkheid nodig, het is bovendien ook...

Lees meer...


Erika Konings

Erika Konings is sinds 2018 een waardevolle aanvulling als mediator bij PB Mediation in Roosendaal. Haar waarden en eigenschappen passen helemaal bij de visie, openheid en toegankelijkheid van PB...

Lees meer...