PB Mediation in Roosendaal

Wanneer je tegenover een mediator zit is het belangrijk dat je deze vertrouwt en je op je gemak voelt. Hiervoor is wederzijdse openheid en toegankelijkheid nodig. Daarbij is het altijd prettig wanneer er een klik tussen mediator en cliënt is, je praat immers niet met een bedrijf, maar met de persoon daarachter. Paulien Boehlé is het gezicht achter PB Mediation in Roosendaal.

Wat maakt Paulien een goede mediator?

Paulien heeft haar strepen in het mediation vak verdiend met het bemiddelen in familie conflicten (met name echtscheidingen) en het oplossen van arbeidsconflicten. Door haar empatisch vermogen en professionele gesprekstechnieken is ze in staat onderliggende emoties te ontdekken die vaak de sleutel zijn tot de oplossing van een conflict. 
 

Betrokkenheid

Op het gebied van familiemediation zet Paulien zich nog eens extra in voor de belangen van eventuele kinderen in een scheiding. Zij kunnen zich erg kwetsbaar en onzeker voelen wanneer hun ouders gaan scheiden. Paulien stimuleert ouders verder te denken dan alleen de wettelijk verplichte onderdelen in het ouderschapsplan en heeft als doel de gezinssituatie weer stabiel maken voor de kinderen.
Waar nodig zet zij een kindercoach in waar zij regelmatig mee samenwerkt.

“Mediation is niet zomaar mijn werk, het geeft me energie en voldoening om mensen te helpen samen hun conflict op te lossen, zeker wanneer zij dit zelf niet meer voor mogelijk hielden”


Financiële en juridische achtergrond

Niet alleen op emotioneel en communicatief vlak blinkt Paulien uit in haar vak, ook op financieel en juridisch vlak is zij zeer onderlegd. Zo heeft ze haar financiële kennis en vaardigheden opgedaan als financieel- en hypotheekadviseur. Hierna heeft ze een opleiding Mediaton afgerond met als specialisatie ‘Familie- en arbeidsrecht’.
 

Ook is Paulien..

  • Een  MfN geregistreerd Mediator. https://mfnregister.nl/
  • Ingeschreven bij de Rechtbank van Breda en Zeeland.
  • Ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand als High Trust Mediator.
  • Ingeschreven bij het Juridisch Loket. 
  • Aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging. https://mediatorsvereniging.nl/
  • Daarbij heeft ze een actief netwerk opgebouwd bestaand uit specialisten zoals kindercoaches, therapeuten, financiële adviseurs,  makelaars en HR medewerkers. Op de pagina samenwerking staan de partijen waar Paulien regelmatig mee samenwerkt.

​Ben je op zoek naar mediation in Roosendaal en benieuwd wat Paulien voor jouw relatie, familie of je werksituatie kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via telefoonnummer 06 27236250 of mail naar info@pbmediation.nl

​Onderwerpen gerelateerd aan 'Mediation in Roosendaal':

  • ​Wat is familiemediation?
  • Voor wie is familiemediation?
  • Wat is arbeidsmediation?