Mediator in Roosendaal en Boxtel

​Een stap in de goede richting..

Samen kunnen mensen bijzondere doelen bereiken. In het gezinsleven, met vrienden of familie en op de werkvloer. Maar soms raken relaties verstoord en ontstaan er spanningen of conflicten. Dit kan een grote weerslag hebben op mensen, mentaal en soms zelfs fysiek. De vraag is dan, komen jullie er samen nog uit, of is het beter als de wegen zich scheiden? PB Mediation bemiddelt en biedt steun bij conflicten.


Wat is mediation?

Mediation is een ander woord voor bemiddeling. Een mediator heeft een neutrale rol en denkt niet in schuld en onschuld, maar heeft als doel het beëindigen van het conflict. De mediator adviseert niet, maar begeleidt en informeert. Het is namelijk de bedoeling dat jullie met alle feiten en conclusies op tafel zelf de beslissingen nemen om het conflict op te lossen.


PB Mediation

Of u zich nu in een zakelijk conflict bevindt of op het gebied van relaties, gezin of familie, PB Mediation in Roosendaal of Boxtel helpt jullie samen tot een goede oplossing te komen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel arbeidsmediation als familiemediation.
Er wordt echt geluisterd naar de verschillende standpunten, emoties en belangen van alle betrokkenen, met als doel het mediationproces voor iedereen naar tevredenheid af te sluiten.

​PB Mediation is aangesloten bij diverse organisaties die de kwaliteit van mediators waarborgen, zoals:

​Daarbij beschikken we over een groot netwerk van deskundigen uit diverse vakgebieden. Deze kunnen indien nodig ingeschakeld worden gedurende het mediationproces. Bijvoorbeeld juristen, fiscalisten, notarissen, makelaars en kindercoaches.


Wil je meer weten? Neem contact op met PB Mediation via telefoonnummer 06 27236250 of mail naar info@pbmediation.nl
 

Gerelateerde onderwerpen aan ‘Mediation’