Bemiddeling bij familieruzie of -conflict

Zelfs de warmste familiebanden kunnen door een conflict flink bekoelen of zelfs verbroken worden. Hoewel jullie veel voor elkaar betekenen lukt het maar niet om de negatieve energie te doorbreken. PB Mediation helpt jullie door middel van familiebemiddeling.

Hoe werkt familiebemiddeling?

Allereerst is het belangrijk dat alle betrokken partijen actief moeten willen meewerken aan een oplossing. Dat betekent dat zij bij elkaar in dezelfde ruimte aanwezig moeten zijn. De kracht van mediation is namelijk om er, onder begeleiding, samen uit te komen.
 
De bemiddelaars van PB Mediation hebben jarenlange ervaring en kennis op het gebied van mediation. Door het toepassen van speciale gesprekstechnieken helpen we je tot de oplossing van het conflict te komen.
Het is logisch dat er meestal emoties meespelen in een conflict, maar deze kunnen de oplossing in de weg staan. Daarom wordt tijdens de gesprekken geprobeerd emotie los te zien van de kern van het conflict zelf.
 
 

Kan familiebemiddeling jullie helpen?

Misschien is er ruzie binnen de familie of is er onenigheid over een erfenis. Wellicht zijn er voelbare spanningen tussen familieleden of wordt het gedrag of de leefwijze van een familielid niet geaccepteerd. Zolang jullie er voor open staan is de kans groot dat mediation succesvol is.
 
Maak gerust een vrijblijvende afspraak om kennis te maken met PB Mediation en er achter te komen hoe mediation jullie familie of gezin kan helpen.
 
 

De kosten van familiebemiddeling

Wat kost een mediationtraject eigenlijk? Je leest er hier meer over.
Afhankelijk van jullie vermogen en inkomen kan aanspraak worden gemaakt op een toevoeging volgens de Raad van Rechtsbijstand.
 
 
Wil je meer weten? Neem contact op met PB Mediation via telefoonnummer 06 27236250 of mail naar info@pbmediation.nl