Echtscheidingsbemiddeling Roosendaal en Boxtel

PB Mediation is een erkende scheidingsmediator in de omgeving van Roosendaal en Boxtel. Wanneer jullie gaan scheiden speelt er meer dan alleen de praktische afhandeling, je wilt je verhaal kwijt. Bij PB Mediation begrijpen we dit. Het doel is om jullie echtscheiding door middel van mediation op een waardige manier samen af te ronden.

Acceptatie van de scheiding

Acceptatie is voor beide partners essentieel om weer naar de toekomst te kunnen kijken. Maar vaak is dit juist een van de moeilijkste aspecten bij een scheiding. Bij PB Mediation in Roosendaal of Boxtel helpt een van onze echtscheidingsbemiddelaars jullie, door de praktische zaken op een rijtje te zetten, zoals bijvoorbeeld de eigen woning en boedelscheiding, omgangsregeling en het partnerpensioen. Mediation bij scheiding is in alle gevallen aan te raden, omdat mede hierdoor beide partners weer naar de toekomst kunnen kijken.


​Echtscheidingsbemiddeling en kinderen 

Wanneer jullie kinderen hebben spreekt het voor zich dat ze zo min mogelijk belast mogen worden met de scheiding. Hoe jullie met elkaar omgaan is cruciaal. Daarom is communiceren zo belangrijk. Ook hierin informeert en begeleidt PB Mediation Roosendaal of Boxtel jullie. Bijvoorbeeld bij het opstellen van het ouderschapsplan en het maken van afspraken met betrekking tot alimentatie.
 

Respectvol naar elkaar zijn voor jullie kinderen

Soms is een ontmoeting tussen toekomstige ex-partners pijnlijk. Zeker wanneer er sprake is van een conflict. Maar dit maakt de noodzaak juist zo groot om tóch samen aan tafel plaats te nemen en de scheiding op een goede manier af te sluiten. Het is goed om je te realiseren dat kinderen leren van het gedrag van jullie als ouders.  Door respectvol naar elkaar te zijn leren zij hoe je met elkaar omgaat in een relatie, erg belangrijk voor hun eigen toekomst. PB Mediation helpt jullie door het geven van tips en inzicht over hoe jullie kinderen zo min mogelijk belast worden met de scheiding.


Meer weten over mediation bij scheiding in Roosendaal of Boxtel? Neem contact op met PB Mediation via telefoonnummer 06 27236250 of mail naar info@pbmediation.nl